Om oss

Boppa! Pass deg, det er varmt! Denne siden er kanskje litt «het». Vi er ikke redd for å skrive kven. Vi er heller ikke redd for å skrive norskfinn eller finskætta. Dette er en side for alle de som bruker begrepene kvener, norskfinner, finner og finskætta i en salig blanding.

Har du lyst til å lære mer om kvenene og norskfinnene? Vite hva meänkieli er? Eller kanskje lyst å lese Sju brødre av Aleksis Kivi? Da oppfordrer vi deg til å besøke avdelingen vår på skolebiblioteket på Vadsø videregående skole.

Boppa ressurssenter er en samling kvenske, finske og norskfinske ressurser ved Vadsø videregående skole. Ressurssenteret er selvbetjent og åpent for alle. Det består av denne nettsiden og en egen avdeling ved skolebiblioteket på Vadsø videregående skole. Her finner du bøker og annen dokumentasjon filmer, musikk og bilder. Det er et fint sted å sitte for å lese og studere både på nett og i bøker. Biblioteket holder åpent i skoletiden.

Dette finnes i bokhylla: http://websok.mikromarc.no/Mikromarc3/Web/default.aspx?Unit=6464&db=Vadso-vgs

Boppa er en del av prosjektet «Ressurssenter for kvensk og finsk» ved OPUS Vadsø videregående skole. Prosjektet er finansiert gjennom fylkeskommunens RUP-midler.
Ta gjerne kontakt med OPUS hvis det er noe du lurer på.
OPUS-kontoret finner du i administrasjonsdelen av skolen.
E-post: vadso.opus@ffk.no eller tlf: 789 6 3782

I redaksjonen:
Katriina Pedersen og Cecilie Johansen